Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Διάλογος για τα προβλήματα των νέων στο Ηράκλειο της Κρήτης


Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει η νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με αφετηρία την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, προκειμένου να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που προβληματίζουν έντονα τους νέους. Στο πλαίσιο αυτό  την Πέμπτη (3/3), στις 19.30, στο ξενοδοχείο  Αστόρια, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Οι επιπτώσεις της  οικονομικής κρίσης στο μέλλον των νέων».

Οι ομιλητές που θα λάβουν μέρος θα επικεντρωθούν στα ζητήματα που απασχολούν τους νέους, όπως η  αβεβαιότητα που νιώθουν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και το νέο κύμα μετανάστευσης  «των ανέργων με πτυχίο» που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας και πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα, κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος , ο αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Νικολακάκης και ο υπεύθυνος νεολαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κ. Βασίλης Τσιατσιάμης. Στην εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή στο κοινό, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν νέοι όλων των πολιτικών παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου