Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Η αποκάλυψη του "πατριώτη" Σαμαρά!

«Εκτεθειμένοι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ για την απόφαση του ΕΛΚ περί ομάδας "φίλων της Μακεδονίας "
Το ΕΛΚ ετοιμάζει και κοινή συνέντευξη τύπου με τον υπ. Εξωτερικών της ΠΓΔΜ. Απορία έχει προκαλέσει η απουσία αντίδρασης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως τους γαλάζιους ευρωβουλευτές για την πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος να εγκαινιάσει μια άτυπη διεθνική ομάδα «Φίλοι της Μακεδονίας» που ..................
.........................
δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, η παρουσίαση αυτής της ομάδας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, από τον ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάρτιν Κάστλερ, ο οποίος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΛΚ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι....».

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στις Βρυξέλλες, πού είναι ρε Σαμαρά οι «λεονταρισμοί» του 93, με τη δικαιολογία των οποίων έριξες ολόκληρη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Πού είναι οι (τζάμπα μάγκας) «αδιαλλαξίες» για το όνομα της Γιουγκοσλαβικής «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»; Εδώ γίνεται δεκτό «De Facto» το όνομα «Μακεδονία» από το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρωβουλής, επίλεκτο μέλος του οποίου είναι η ΝΔ, κι εσύ τηρείς «σιγήν ιχθύος».
Οι εκδοχές για το λόγο της «σιωπής» σου είναι δύο, η κάθε μια τους πιο επιβαρυντική για σένα από την άλλη!
Η πρώτη εκδοχή είναι ότι δεν σε ειδοποίησε κανένας για τα τεκταινόμενα στο ΕΛΚ, πράγμα που σημαίνει ότι, οι μεν Ευρωβουλευτές σας κοιμούνται μακαρίως, εσύ δε, είσαι ανίκανος να λέγεσαι «αρχηγός» ενός κόμματος όπως η ΝΔ, με μακρά και επιτυχημένη ιστορία στους κόλπους του ΕΛΚ, όταν δεν έχεις ιδέα του τι γίνεται. Αν είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο «πραξικόπημα» και εσύ να μην έχεις πάρει χαμπάρι!
Η δεύτερη εκδοχή, κατά τη γνώμη μου συντριπτικά πιο επιβαρυντική για εσένα, είναι ότι «ήξερες» (σιγά μη δεν ήξερες) και έδωσες εντολή στους Ευρωβουλευτές σου να μην αντιδράσουν, όπως δεν αντιδράσατε ούτε εσύ ούτε το κόμμα σου! Ούτε καν για «την τιμή των όπλων»!
 Προφανώς αυτές ήταν οι «άνωθεν» εντολές! Οπότε καταρρίπτονται οι μύθοι περί «λεβέντικης» και «πατριωτικής» στάσης το 93. Γιατί, πώς είναι δυνατόν να μην ενοχλείσαι και να αντιδράς «οργισμένα» τώρα, τη στιγμή που το 93 έριχνες ολόκληρες Κυβερνήσεις, και μάλιστα της παράταξής σου, για τον ίδιο λόγο; Τί άλλαξε από τότε; Τίποτε φυσικά. Τώρα επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε. 

Το 93 ο στόχος της επαίσχυντης στάσης σου ήταν η πτώση της Κυβέρνησης της ΝΔ για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει βέβαια και η άλλη "τρομακτική" εκδοχή, ότι με πρόσχημα δηλαδή το όνομα της Μακεδονίας, έριξες τη Κυβέρνηση γιατί αλλιώς θα επικρατούσε η γνώμη του έμπειρου Μητσοτάκη (που είχε τη σύμφωνη γνώμη του Καραμανλή) και θα είχαμε από τότε ένα όνομα με το "Μακεδονία" μόνο σαν τμήμα γεωγραφικού προσδιορισμού (π.χ. Βόρια Μακεδονία ή Μακεδονία του Βαρντάρ) και όχι σκέτο Μακεδονία όπως χρησιμοποιείται από τους πάντες σήμερα.

Τώρα πια είναι προφανές ότι το όνομα της «Μακεδονίας» δεν σε ενδιέφερε τότε, όπως δεν σε ενδιαφέρει και τώρα. Όπως είπε και ο Τσόρτσιλ, «μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για λίγο, ή λίγους για πάντα. Δεν μπορείς ποτέ όμως να κοροϊδεύεις όλους για πάντα»!
 Η μπλόφα σου ξεσκεπάστηκε τελικά. Ήσουν και είσαι ένας προδότης του κόμματός σου, της παράταξής σου, της Μακεδονίας και, γιατί όχι, και της Πατρίδας. Καιρός είναι πλέον, οι εναπομείναντες «πιστοί» Νεοδημοκράτες να καταλάβουν με τι κουμάσι έχουν να κάνουν και, ή να σε διώξουν ή να σε εγκαταλείψουν.
Ναι, το ξέρω, είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψεις ένα κόμμα που αγάπησες και υπηρέτησες για πολλά χρόνια. Πρέπει όμως να καταλάβετε ότι η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά, δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία που ξέραμε και αγαπήσαμε και εμείς, αυτή των Καραμανλήδων, του Μητσοτάκη, του Ράλλη, του Αβέρωφ και του μακαρίτη του Έβερτ. 

Πολλοί από εμάς το καταλάβαμε έγκαιρα, αφήσαμε με πόνο καρδιάς την αγαπημένη μας Νέα Δημοκρατία και προσχωρήσαμε στο κόμμα με τις αδιαπραγμάτευτες πατριωτικές θέσεις και αρχηγό αυτήν που κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε για τη Μακεδονία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Πρόκειται φυσικά για τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι η μόνη λύση. Είναι τόσο δύσκολο να τη δείτε κι εσείς, ειδικά τώρα, μετά την αποκάλυψη του «πραγματικού» Σαμαρά και της παρέας του; Δε νομίζω. Σας περιμένουμε.

Πάνος Χατζηκωνσταντίνου

Υ.Γ.: Την Κυβέρνηση την άφησα έξω από αυτό το άρθρο μια και η πανθομολογούμενη ανικανότητά τους δεν αφήνει περιθώρια για εκπλήξεις ή κριτική! Εξ άλλου ο GAP έχει τόσα άλλα προβλήματα (παγκόσμια) να λύσει, με τη Μακεδονία θα ασχολείται τώρα; Έχετε καταλάβει ρε, ότι είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς; Αφήστε τον τώρα λοιπόν στα προβλήματα με τη παραίτηση του Μουμπάρακ και τα παρόμοια προβλήματα όλων των «γιαλαντζί» (Δικτατόρων) Σοσιαλιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου