Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Ντόρα: Βάζουμε φωτιά στα θεμέλια του σάπιου συστήματος! (video-Ολόκληρη η Ομιλία στο 1ο Προσυνέδριο της Δημ. Συμμαχίας)


Γεμάτη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για την πορεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίστηκε σήμερα (19-03-2011) στο 1ο Προσυνέδριο του Κινήματος η Πρόεδρος, Ντόρα Μπακογιάννη. Ασκώντας σκληρή κριτική τόσο στην Κυβέρνηση των Συντεχνιών -όπως αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ- όσο και στην...
Αξιωματική Αντιπολίτευση του Λαϊκισμού, τόνισε ότι η Συμμαχία είναι η μόνη πραγματικά φιλελεύθερη και προοδευτική πολιτική δύναμη, που βάζει φωτιά στα θεμέλια του κρατικίστικου διεφθαρμένου συστήματος της Μεταπολίτευσης.

Καταθέτοντας τολμηρές και ρηξικέλευθες προτάσεις -όπως λ.χ. την αποκρατικοποίηση όλων των ΔΕΚΟ που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, την υποχρέωση των κρατικοδίαιτων Εργατοπατέρων να εργάζονται κ.λπ.- απέδειξε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που εκφράζει αληθινά το καινούριο, το διαφορετικό, το αναγκαίο, τη νίκη της κοινής λογικής απέναντι στον παραλογισμό που οδήγησε την πατρίδα μας στην Κρίση και τα όρια της Χρεοκοπίας.

Κάλεσε τέλος όσους αμφισβητούν την είσοδο της Συμμαχίας στη Βουλή να μη βιάζονται, αλλά να παραδειγματισθούν από το προηγούμενο της Κρήτης στις περιφερειακές εκλογές, όταν οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούσαν ποσοστά 5-6%, ενώ οι εκλογές έδωσαν 18%!

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στο 1ο Προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου