Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Λαγός ο Σαμαράς από την Κρήτη

Γελάει όλο το Ηράκλειο με τον Σαμαρά και αυτή την γραφική πλέον παρέα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με Ροκαδάκη – Μπαντουβά – Λυρώνη... και προς θεού μην ξεχάσω και τον Μπαμιεδάκη (άρτι αφιχθείς από το Μαϊάμι)... οι οποίοι ανακοίνωσαν για τέταρτη – πέμπτη φορά .... έχω χάσει τον λογαριασμό.... τον ερχομό του Μέγα Προέδρου στο Ηράκλειο. Μετά όμως από το διήμερο της Ντόρας στην Κρήτη άλλαξε πάλι γνώμη και στέλνει τον δημοσιογράφο του Ελεύθερου Τύπου που προσφάτως του ανατέθηκε ο ρόλος του Εκπροσώπου Τύπου, κ. Μιχελάκη!!!!


Το πιο αστείο δεν είναι ότι έχουν γίνει «ρόμπα» τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ Ηρακλείου - συμπεριλαμβανομένου και του Κεφαλογιάννη, Αναστασάκη και προσφάτως του αντ΄αυτού Χρονάκη - αλλά έτρεξαν να δώσουν παραπολιτικά στον τοπικό τύπο ότι ο στόχος τους είναι να «γεμίσει» η αίθουσα του κέντρου «Έπαυλη» .... χωρητικότητας 200 ατόμων.... Μεγαλεία!!!

Αχ βρε Ντόρα! Κατεβαίνεις κι όλο ζημιές κάνεις! Κατεβαίνεις την μια στο Ρέθυμνο και τρέχει να ανακοινώσει η Όλγα ότι πάει στην Α΄ Αθήνας για να γίνει Υπουργός(!!!). 
Κατεβαίνεις την επόμενη και ακυρώνει ο Σαμαράς την επίσκεψή του για πολλοστή φορά.... 
Λαγός ο Αντωνάκης...!!
Και που είσαι ακόμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου