Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Ο Σαμαράς δεν έχει κάμει καμιά παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας στο ΕΛΚ. Ούτε για το Σκοπιανό, ούτε για την οικονομία!

Ο Σαμαράς στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του, συμφωνεί με τους συνομιλητές του και είναι οπωσδήποτε υπέρ του μνημονίου! Παραδέχεται επίσης να μην ακούνε τι λέει στο εσωτερικό της χώρας για «τρέχουσα αντιπολίτευση»!
Ο Σαμαράς δεν επενέβη ούτε καν στην πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (μέλος του οποίου είναι η ΝΔ) να εγκαινιάσει μια 


άτυπη διεθνική ομάδα «Φίλοι της Μακεδονίας» που δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από πρωτοβουλία ενός (!) ευρωβουλευτή του ΕΛΚ.
Φανταστείτε ότι ο Αντώνης είναι «γεννημένος Μακεδονομάχος», αν πιστέψουμε τα πεντακάθαρα μέλη του συστήματος Σαμαρά . 
«Έσωσε» την πατρίδα και το Έθνος από μια πιθανή σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Αυτή τη σύνθετη ονομασία που τώρα παρακαλάμε να πετύχουμε, έχοντας χάσει το παιχνίδι με τα Σκόπια, μια και το κράτος αυτό έχουν αναγνωρίσει με την συνταγματική του ονομασία, η πλειοψηφία των κρατών!

Την ίδια ακριβώς πολιτική σιωπής έχει ακολουθήσει και στο θέμα της οικονομίας. Ο Σαμαράς είναι άβουλος και αμέτοχος συνομιλητής. Δεν κάνει για δύσκολα, δεν τραβάει το παιδί. Δεν εκφέρει άποψη πέραν της αποδοχής στις σκληρές προτάσεις των Ηγετών του ΕΛΚ. Πολύ σκληρότερες από αυτές των Σοσιαλιστών ή των Φιλελεύθερων !.....!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου