Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Τα Φασιστόμουτρα του Σαμαρά σε κατάσταση πανικού βρίζουν τη Ντόρα και όλους τους προηγούμενους αρχηγούς της ΝΔ!...!

Σε κατάσταση αμόκ, καταπίνοντας λέξεις, σάλια και χολή, βγήκε ο... ινστρούχτορας του σαμαροφασισμού, Φαήλος Κρανιδιώτης σε ραδιοφωνική εκπομπή και προδίδοντας την αγωνία της Συγγρού -μετά και τη χθεσινή αποτυχημένη φιέστα των εγκαινίων...- άρχισε να καθυβρίζει τη Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και -εμμέσως- όλους τους προηγούμενους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας! Των οποίων αμφισβήτησε τον «πατριωτισμό»... Είπε δηλαδή ότι «τώρα η καινούρια ΝΔ έχει πατριώτη αρχηγό», και αυτό στην προσπάθειά του να πείσει τα στελέχη του ΛΑΟΣ να αυτομολήσουν προς το σαμαρόκομμα! Αυτό το «τώρα» έρχεται αυτονόητα σε αντιδιαστολή με το παρελθόν... Ευθεία ύβρις κατά όλων των αρχηγών της ΝΔ, αλλά και των ψηφοφόρων της που τους στήριξαν.

Είναι φυσικό ο Φασιστο-Φαήλος να βρίζει τους προηγούμενους αρχηγούς της ΝΔ. Γιατί τότε ήταν απέναντί τους, με την ΠΟΛΑΝ και το Σαμαρά, και τους πολεμούσε λυσσαλέα και ξεδιάντροπα.

Για όλα αυτά πρέπει να απαντήσει ο Σαμαράς, τις απόψεις του οποίου επακριβώς ισχυρίστηκε ότι απηχεί ο Φαήλος...

Για τις ασυναρτησίες πανικού σχετικά με τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ντόρα Μπακογιάννη, απάντησε επιτυχώς ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος, Γιάννης Οικονόμου. Την απάντησή του θα παραθέσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου