Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

«ΕΛΠΙΔΑ» η επικρατέστερη νέα ονομασία της ΝΔ

Χθες το βράδυ «κύκλοι της Ρηγίλλης» διέψευδαν στους δημοσιογράφους ότι τίθεται θέμα αλλαγής ονόματος της Νέας Δημοκρατίας.
Το θέμα προέκυψε ύστερα απο συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alter του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως «τον Ιούνιο η καινούρια Νέα Δημοκρατία θα είναι εντελώς διαφορετική».
Στην ερώτηση εάν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του ονόματος, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε πως «σε αυτόν τον προσυνεδριακό διάλογο, όλα είναι ανοιχτά».
Όπως αναμενόταν το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της Ρηγίλλης που διαβεβαιώνει ότι «θέμα αλλαγής ονόματος δεν τίθεται» και πως «ούτε ο κ. Αβραμόπουλος ούτε ουδείς άλλος έχει προτείνει κάτι τέτοιο».
Σημερινές πληροφορίες ωστόσο διαψεύδουν τις προηγούμενες και αναφέρουν ότι όντως στο συρτάρι του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα ονομασία της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επικρατέστερη από τις εισηγήσεις προτείνει την ονομασία «ΕΛΠΙΔΑ», ή «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», η κάποια άλλη ονομασία με κυρίαρχο συστατικό την λέξη “ελπίδα”
Να σημειωθεί ότι η λέξη «ελπίδα» αποτελεί μόνιμη αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στις ομιλίες του. Πχ :
Θα φανούμε αντάξιοι αυτών των προσδοκιών:
Η νέα Νέα Δημοκρατία θα γίνει η Ελπίδα της Ελλάδας.
Μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα της Ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου