Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Νισάφι πια με τους ξεπουλημένους «δημοσκόπους»! Δεν υπάρχει κάποιος ελεγκτικός μηχανισμός;

Αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα με τον καταιγισμό των... ακριβοπληρωμένων «δημοσκοπήσεων», δεν έχουν προηγούμενο!

Μπροστά στο χρήμα που ρέει άφθονο -εν καιρώ κρίσεως μάλιστα...- οι ξεφωνημένοι απατεωνίσκοι των δήθεν «έγκυρων» εταιρειών έρευνας έχουν αφήσει κατά μέρος ακόμη και τα... προσχήματα! Από μόνα τους τα «αποτελέσματα» των «γκάλοπ» σε κάνουν να σκεφτείς πόσα παίρνουν ανά... ποσοστιαία μονάδα!!! Ρίξε τόσο το ΠΑΣΟΚανέβασε τόσο τη ΝΝΔβάλε τόσο στη Ντόρα... Έτσι κατασκευάζονται τα φαιδρά ψευτογκάλοπ στην Ψωροκώσταινα Ελλαδίτσα μας... Εδώ ολόκληρα στατιστικά στοιχεία για το έλλειμμα παραποιούν κοτζάμ Κυβερνήσεις, οι εταιρείες των λαμόγιων θα... κωλώσουν;...

Δείτε, για παράδειγμα, «αποτελέσματα» δύο διαφορετικών εταιρειών, από υποτιθέμενες «έρευνες» που έγιναν την ίδια περίοδο και -προφανώς...- στον ίδιο... Λαό!!! Και οι δυο για το μήνα Φεβρουάριο. Η μία δείχνει το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο -7,5 μονάδες μπροστά από τη ΝΝΔ- και η άλλη χρήζει το Σαμαρά... Πρωθυπουργό οσονούπω!

Υπάρχει βέβαια και κάτι στο οποίο συμφωνούν... Είτε πληρώνονται από την Κυβέρνηση είτε από το Σαμαρόκομμα... Και αυτό είναι το ποσοστό που «δίνουν» στη Ντόρα... Μην τους πούμε και... αφερέγγυους, δηλαδή!...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου