Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Σίγουρη για την είσοδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη


Την πεποίθηση ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα έμπαινε στη Βουλή, εάν διεξάγονταν πρόωρες εκλογές, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Βήμα 99,5. Μάλιστα, ανέφερε πως θα ήθελε να γίνουν πρόωρες εκλογές, για να λήξει αυτή η συζήτηση, ωστόσο πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα είχε τεράστιο κόστος για τη χώρα......

Ανέφερε ακόμη πως όλο και περισσότερος κόσμος, και ειδικά  νέοι, διαλέγουν τη σοβαρότητα που πρεσβεύει η Δημοκρατική Συμμαχία έναντι της ανευθυνότητας.
Για τις δηλώσεις των μελών της τρόικας η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν είχαν κανένα πολιτικό δικαίωμα να παρέμβουν, μάλιστα είπε ότι πρόκειται για τεράστιο επικοινωνιακό σφάλμα, ωστόσο πρόσθεσε ότι πήραν «τοις μετρητοίς» όσα λένε επί δύο χρόνια τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο κ. Σαμαράς περί αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του κράτους.
Η Δημοκρατική Συμμαχία υποστηρίζει την αξιοποίηση της περιουσίας, αλλά γνωρίζοντας ότι θέλει χρόνο και σωστό τάιμινγκ, συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη. «Δεν γίνεται να βγάλουμε την Ελλάδα στο σφυρί» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις της κυβέρνησης με τα μέλη της τρόικας και πως η αντίδραση που υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης έγινε για την εσωτερική κοινή γνώμη και για τα εσωτερικά του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ακολούθως στράφηκε κατά του Αντώνη Σαμαρά, επειδή αρνήθηκε την πρόσκληση της κυβέρνησης σε διάλογο για την οικονομία. «Εκ προοιμίου να αρνηθείς τον διάλογο, αυτό δεν έχει επιχείρημα» είπε.
«Οι πολιτικές θέσεις στην Κεντροδεξιά διαφέρουν πάρα πολύ σήμερα. Πολιτικά δεν αντιλαμβάνομαι τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εξακολουθεί και παρουσιάζει μαγικές λύσεις που δεν υπάρχουν» κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου