Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Βουλευτές της ΝΔ δηλώνουν ανοιχτά φίλοι της Ντόρας!

Οπαδοί και θαυμαστές της Ντόρας Μπακογιάννη δηλώνουν στο facebook, βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρά τα όσα γίνονται αυτή την εποχή με την «Δημοκρατική Συμμαχία».

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Αποκαλύψεις” εκ των θαυμαστών της είναι οι  βουλευτές Α’ και Β’ Αθήνας Ελίζα Βόζενμπεργκ και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Επίσης, οπαδός είναι και ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση μαζί με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Πιπεργιά, δάγκωσε τη γλώσσα του μπροστά στα υπονοούμενα του συνομιλητή του πως ακολουθεί γραμμή Μπακογιάννη. Στους θαυμαστές της βρίσκεται και ο Νίκος Λέγκας, πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Βουλευτής Τρικάλων.


Τα ονόματα αυτά έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ΝΔ και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει δοθεί εντολή να σταματήσει αυτό το «γαϊτανάκι» με το face-book και τους διάφορους οπαδούς – φίλους – θαυμαστές της Ντόρας Μπακογιάννη. Γι’ αυτό το λόγο, ο διευθυντής του γραφείου τύπου Γιώργος Μουρούτης καθημερινά παρακολουθεί τη διαδικτυακή κίνηση προκειμένου, στο άμεσο μέλλον να ληφθούν μέτρα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ήδη από κάποιους που έχουν δηλώσει ότι τους «αρέσει» η κα Μπακογιάννη, έχουν ζητηθεί εξηγήσεις. Η απάντηση που έδωσαν είναι ότι εκδήλωσαν το «θαυμασμό» τους πριν ιδρυθεί η ΔΗ.ΣΥ

Από την παλιά βουλευτική σειρά της Νέας Δημοκρατίας, ανήκουν στους θαυμαστές της ο Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Θόδωρος Κασσίμης, αλλά και ο Γιώργος Βασιλείου, δημοφιλής φωσκολικός ηθοποιός και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά, ο οποίος παραβρέθηκε και στο Badminton, στις 21 Νοεμβρίου, στην ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος της.

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί και η συμμετοχή του Πέτρου Μαντούβαλου στους θαυμαστές της σελίδας της. Ο κ. Μαντούβαλος στήριξε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στο δεύτερο γύρο για το Δήμο Πειραιά και οι φήμες λένε πως πήρε ως αντάλλαγμα μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά και Νήσων.

Άλλο ένα όνομα που ο..διαδικτυακός θαυμασμός του προκαλεί ερωτηματικά, είναι αυτό του Νίκου Καραχάλιου, που, αν και υπήρξε εκ των πυλώνων του Καραμανλικού επικοινωνιακού επιτελείου και μετά την ίδρυση του think tank (του οποίου μια και το έφερε η κουβέντα η τύχη του αγνοείται) εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου