Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Απειλή διαγραφών...

Απόσπασμα από σχετικό άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ

Φουντώνουν οι διαφωνίες και η κριτική στο «γαλάζιο» παρασκήνιο για τις επιλογές του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να επιβάλει τη γραμμή του ακόμη και με πειθαρχικά μέτρα 

Ισχυρές αντιστάσεις και πολλές αντιδράσεις καταγράφονται στο εσωτερικό της ΝΔ από σειρά βουλευτών και στελεχών που διαχωρίζουν τη στάση τους από την αντιμνημονιακή στρατηγική του προέδρου του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά. 

Στο παρασκήνιο...
 επικρατεί μεγάλη ένταση, ενώ στις πολλές «γαλάζιες» συνάξεις των τελευταίων ημερών αναδεικνύεται ο έντονος προβληματισμός για τις κινήσεις του κ. Σαμαρά, τις οποίες δεν αποδέχονται. 

Αρκετοί βουλευτές δεν διστάζουν να αφήσουν να διαρρεύσει στα ΜΜΕ η διαφωνία τουςπολύ συχνά τις τελευταίες ημέρες-, ακυρώνουν την κεντρική γραμμή, αλλά αποφεύγουν να διαφοροποιηθούν δημόσια και εμφανίζονται «νομοταγείς». 

Και αυτό διότι τα τελευταία 24ωρα έχουν σταλεί μηνύματα από τον στενό πυρήνα της ηγετικής ομάδας της ΝΔ ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμη και σε διαγραφές στελεχών και βουλευτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου