Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Ωραία πρόταση για τους φαήλους!

Ενημερώνουμε τον Φαήλο και όλους τους «Φαηλιστές του Έθνους», ότι πριν από 300 ακριβώς χρόνια ένας Οθωμανός αξιωματικός του ιππικού δολοφόνησε τον... Τούρκο διοικητή της Τρίπολης, εκεί που γίνονται τώρα τα αιματηρά γεγονότα και πάνε για αλλαγή καθεστώτος. Αυτός ο αξιωματικός αυτοαναγορεύθηκε Πασάς της Τρίπολης. Αποφάσισε μόνος του, η εξουσία του, να
είναι κληρονομική και η Υψηλή Πύλη τον αναγνώρισε επίσημα ως νόμιμο διοικητή της Τρίπολης.


Ξέρετε πως τον έλεγαν; Αχμάντ Καραμανλί και ήταν ο ιδρυτής της δυναστείας των Καραμανλήδων, που κυβέρνησε την Λιβύη έως το 1835.
Προτείνουμε στους φαήλους, τώρα που κυματίζουν ξανά οι μοναρχικές σημαίες της Λιβύης, να κοιτάξουν μπας και βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν τον δικό μας Καραμανλή και να τον κάμουν τουλάχιστον «Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης». Εάν είναι και της Ανατολικής ακόμη καλύτερα! Κάποιο τίτλο θα βρουν αυτοί. Να έχουμε προσβάσεις στα πετρέλαια και να ξεφορτωθούν οι σαμαρικοί τον δικό μας Καραμανλή, που τόχουνε το μαράζι! Μπορεί να του πηγαίνουν οι κελεμπίες του πρώην!


Αντί λοιπόν να περιμένουν τόσα χρόνια να τον κάμουν Πρόεδρο, να τον προτείνουν ως Πρόεδρο της Λιβύης, τώρα!
Εδώ το Σαμαρά παρουσιάζουν ως αναμενόμενο σωτήρα, τον Καραμανλή που ήταν τόσα χρόνια πρωθυπουργός δεν μπορούν να βολέψουν; Δεν κάνει τίποτα το σπουδαίο αυτό τον καιρό, οπότε θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα σκληρά δοκιμαζόμενο έθνος, που υποφέρει.


Λέτε να αρέσει η ιδέα στους Φαήλους; Είμαι σίγουρος ότι ο Καραμανλής θα γελάσει με την όρεξή του αλλά οι Φαήλοι όλο και θα λιγουρεύονται! Με τα μυαλά που κουβαλάνε, ποτέ δεν ξέρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου