Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Θράσος χωρίς όρια...

Ανακοίνωση για την προσπάθεια του ΠΑΣ να κάνει το άσπρο μαύρο στην υπόθεση του αγώνα των Ζωσιμάδων και να κατηγορήσει τον Βεζυρίδη εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ κάνοντας λόγο για θράσος που δεν έχει όρια...
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής;
"Με λύπη παρακολουθούμε τον ηθικό ξεπεσμό που επέλεξε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ως υπερασπιστική γραμμή ενόψει της εκδίκασης της έφεσης για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα στα Γιάννενα.
Με την κατ' εξακολούθηση, χυδαία και συκοφαντική δυσφήμιση στην οποία έχουν επιδοθεί ενάντια στην ΠΑΕ ΟΦΗ και του ποδοσφαιριστή μας Πολυχρόνη Βεζυρίδη, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια.
Θράσος που καλλιεργείται συστηματικά από την ανοχή όλων που ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο στα κραυγαλέα και ατιμώρητα φαινόμενα βίας, θράσος τόσο απροκάλυπτο, που απαιτείται από το θύμα να απολογηθεί στον θύτη!
Η ΠΑΕ ΟΦΗ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της έναντι τέτοιων συμπεριφορών απέναντί της και αναμένει από την ΕΠΟ την αυτονόητη πράξη: την προστασία του αθλήματος από τέτοιες συμπεριφορές.
Αναμένει επίσης από τον ΠΣΑΠ , του οποίου ένα μέλος που έπεσε κρούσμα βίας βάλλεται συνεχώς, να λάβει επιτέλους θέση για τα όσα αναίσχυντα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα επί της σκηνής του θεάτρου του παραλόγου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου