Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους τα παλικάρια του Κεφαλογιάννη στο Ηράκλειο!

Δεν μπορούν να χωνέψουν οι Κεφαλογιάννηδες αυτό που έγινε στην... κοπή της πίτας του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Το φυσούν και δεν κρυώνει! Στην εκδήλωση αυτή, όπως κάθε χρόνο, οι βουλευτές ανακοινώνονται κατά σειρά εκλογής τους και όχι κομματικά όπως επιμένουν οι Μανολοκεφαλογιάννηδες. Δεν μπορούν να αντέξουν δύο πράγματα. Ότι ο Αυγενάκης στις τελευταίες εκλογές επικράτησε ολοκληρωτικά του Κεφαλογιάννη που έχει διορίσει ένα στρατό ψηφοφόρων του στο δημόσιο και στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές η Ντορική «Μάχη για την Κρήτη» επικράτησε ξεκάθαρα του σαμαρικού Πλακιωτάκη ….

Ε δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουν τις χλαπάτσες; Ειδικά ο Μανόλης βρίσκεται στη γωνία απ’ τα σκληρά αγόρια της Συγγρού που δεν μπορούν να αποδεχτούν την κατάσταση στην Κρήτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κατανοήσει τις ιστορικές αδυναμίες της καθαρής δεξιάς στη Μεγαλόνησο. Αδυναμίες που φυσικά δεν υποχωρούν στο πέρασμα του χρόνου. Μένουν εκεί και υπενθυμίζουν το χρονοντούλαπο. 

Τώρα όσο και να βγαίνουν τα τσιράκια του Μανόλο και να βρίζουν τον Αυγενάκη ή να πουλάνε τσαμπουκά σε ένα χώρο χαμένο γι΄αυτούς, το ίδιο τους κάνει. Όταν υπενθυμίζουν γοερά ότι η ΝΔ είναι αντιπολίτευση και ο Σαμαράς εν δυνάμει πρωθυπουργός (μπλιάχ!!!) δείχνει πόσο έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. 
Θα το διαπιστώσουν την ημέρα των εκλογών, που όλα δείχνουν ότι «δεν θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» όπως λένε οι πρασινοφρουροί. Μέχρι τότε, υπομονή παιδάκια και πάνω απ΄όλα μη χάνεται την ψυχραιμία σας. Ήρεμα! Μη μου τσατίζεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου